perjantai 20. huhtikuuta 2007

Tiedotusta toiminnasta!

Salamu alaikum kaikki!

Härkämäen palloiluhallin urheiluvuorot loppuvat siis huhtikuun lopussa. Sen jälkeen on tarkoitus aloittaa ulkoilmaurheilut. Ensimmäiseksi voidaan suunnitella menoa Kuhankuonoon päivän kestävälle retkelle. Mukaan otetaan eväät ja lapset. Pitää vaan tutkailla sääennusteita...

Torstaiset tapaamiset jatkuvat kansainvälisessä kohtaamispaikassa vielä toukokuun loppuun asti. Sen jälkeen mietitään tavataanko yliopistonkadun moskeijalla vai jossain muualla. Mukaan on tähän mennessä ilmaantunut kiva joukko siskoja. Olisi sääli nyt lopettaa, kun ollaan vihdoin päästy käyntiin kunnolla. Eri aiheita ollaan käsitelty ja itse mietin, että seuraavaksi voisimme opiskella Jumalan 99 nimeä/ominaisuutta. Ei varmaan aivan huono idea, vaikka itse kehunkin :) Ideal Muslimah-kirjaa voidaan vieläkin käydä läpi, samoin Profeetan (saws) vaimojen elämäkertoja. Muistuttaisin, että kaikki saavat vapaasti tuoda omia mielenkiintojaan esille tapaamisissamme! Aiheet ja aktiviteetti ei ole vain tiettyjen ihmisten harteilla vaan kaikkien siihen kykenevien!!!

Iloista kevättä ja kesän odotusta kaikille!!!

torstai 5. huhtikuuta 2007

Kuulumisia

Salamu alaikum kaikki!

Meillä oli todella antoisa keskustelu viime viikon torstaina 29.3. Aiheena oli näin kristittyjen pääsiäisen ajan vuoksi Profeetta Jeesus (aleihi salam) ja mm. ristiinnaulitseminen Koraanissa. Saatiin aikaan hyvää keskustelua ja pohdintaa aiheesta ja hiukan aiheen vierestäkin...kuten on ollut tapana käydä.

Kuten tuossa edellisessä viestissä lukee, niin torstain tapaaminen on peruttu nyt 5.4. Älkää vaivautuko paikalle turhaan! Viikon päästä pitäisi tapaamisen olla normaaliin tapaan inshaAllah.

Liikuntapaikka Härkämäen palloiluhallilla on varattuna meille huhtikuun loppuun asti, ja sen jälkeen alamme liikkua ulkona. Toivottavasti saadaan toukokuussa nauttia kevään lämmittävästä auringosta ja sen piristävästä vaikutuksesta. Sulkapalloakin voidaan pelata ulkokentällä, kunhan ei vaan tuuli pilaisi pelaamistamme. Muita vaihtoehtoja olisi kävely, pyöräily, lenkkeily... Samalla voisimme tehdä Turku-tutuksi-teemalla retkiä vaikka Naantaliin, Raisioon, Kaarinaan, Ruissaloon jne.

Lähempänä kesää on suunnitteilla päivän kestävä patikointireissu Kuhankuonoon, mistä olikin juttua aiemmin. Odotellaan ihan rauhassa maan kuivumista ja ilmojen lämpenemistä.

Jos olette kiinnostuneita vuokraamaan mökkiä viikonlopuksi jostain Turun läheltä, niin voidaan tehdä asian hyväksi jotain. Alustavasti katselin mökkivuokrien hintoja, ja ne liikkuivat 200-400 euroa/viikonloppu. Eli kustannukset riippuisivat osallistujamäärästä. Yhdistyksellä ei valitettavsti ole vielä varoja, että se voisi kustantaa näin suuria menoja. Hinnat ovat korkeampia sesonkiaikana eli 1.6.-30.8. joten varhain keväällä tai loppusyksyllä olisi edullisempaa. Odottelen ilmoituksia kiinnostuneilta.

Aiemmin oli puhetta päiväreissusta Helsinkiin musliminaisten vaatekauppoihin. Vieläkö olisi kiinnostusta ja mahdollisuuksia? Odottelen tästäkin ilmoituksia kiinnostuneilta.


Tapaamisiin inshaAllah!!!