perjantai 25. toukokuuta 2007

31.5. Viimeinen tapaaminen

Salamu alaikum kaikki siskot!

Ensi viikon torstaina 31.5. tapaamme viimeisen kerran Kansainvälisen kohtaamispaikan tiloissa. Sen jälkeen siirrymme pitämään tapaamisia kesäkuusta lähtien yliopistonkadun moskeijalle inshaAllah. Aika on sama eli klo 18-20.

Tapaamisiin!!!

keskiviikko 23. toukokuuta 2007

24.5. Tapaaminen normaalisti

Salamu alaikum!

Huominen 24.5. tapaaminen on normaalisti Kansainvälisessä kohtaamispaikassa klo 18-20.
Samalla kun keskustellaan islamista, voidaan pitää muslimikirppari. Eli kiinnostuneet voivat ottaa mukaansa kirpparitavaraa. Tästä on ollut puhetta jo moneen otteeseen, eli nyt on aika toteuttaa tämäkin "uhkaus" :) Vaatetta, huiveja, huivineuloja, hameita, tunikoita, kirjoja, tauluja jne... Kaikki vaan mukaan, mistä ajattelee muiden olevan kiinnostuneita. Turun muslimisiskojen palstalle voi laittaa erikseen pyyntöjä inshaAllah, jos on erityisesti kiinnostunut jostain.

Kaikki innolla mukaan kesäauringon piristäminä, nähdään Luojan suodessa!!!

keskiviikko 16. toukokuuta 2007

Tapaaminen moskeijalla 17.5.

Salamu alaikum,

Tämän viikon torstainen 17.5. tapaaminen on poikkeuksellisesti yliopistonkadun moskeijalla klo 13. Aiheeksi olen suunnitellut Ideal Muslimah-kirjan ja Allahin 99 nimeä-kirjan lisäksi enkelit ja juoruilun. Ottakaa toki mukaanne muitakin mielenkiintoisia tekstejä. Kaikki aiheet ja asiat ovat tervetulleita käsiteltäviksi.

Ajattelin hiukan puhua samalla loppukevään ja kesän ohjelmasta:
-Jatkammeko torstaisia tapaamisiamme moskeijalla?
-Aktiviteettia ajatellen piknikit ja tutustumiskäynnit jossain luontopoluilla tai grillauspaikoille olisi varmaan mielekästä. Uskoisin että noisa paikoissa voisi käydä ensin vaikka lenkillä ja sen jälkeen olisi mukava yhdessä grillata ja viettää iloista iltapäivää.
-Paikkaehdotuksina olisi Kuhankuono, josta on ollut aiemminkin puhetta. http://www.kuhankuono.fi/
-Toinen paikka mikä tuli mieleeni olisi Liedon Nautelankoski. http://www.nautelankoski.net/luontopolku.php
-Mökkivuokraus ei ehkä tule tänä kesänä kyseeseen (-kö???) vaikka siitä oli aiemmin myös puhetta.
-Reissu Helsinkiin on myös vielä tekemättä. Sehän peruuntui huhtikuun lopussa. Ehkäpä saamme käytyä Helsingin muslimikaupoissa kesän aikana.

Gaudeamus igitur!!!