torstai 25. tammikuuta 2007

Lähitulevaisuuden suunnitelmia

Salamu alaikum!

Tänään (25.1.) pohdittiin mistä aloitettaisiin, ja päädyttiin kolmeen ideaan:
  1. Kirpputori: Ihan alkajaisiksi meidän täytyy saada rahoitusta yhdistyksen toiminnalle, joten me kaikki halukkaat alamme keräämään kaapeistamme kirpputoritavaraa. Tavaran voi toimittaa joko sunnuntaisin moskeijalle klo 14.15 -> tai Kansainväliseen kohtaamispaikkaan torstaisin klo 18 -> Tavaraa voi toimittaa 15.2. asti. Siihen mennessä yritetään saada kirpputoripöytä Pääskyvuoren kirpputorilta (25€/vko). Tavaraksi kelpaa hyväkuntoiset vaatteet, kengät, talvivarusteet, astiat, kemikaalit, kirjat, jne. Tässä oiva siivousvinkki! :)
  2. Ohjattu jumppatunti: Kyselemme löytyisikö tähän tarkoitukseen sopivaa paikkaa ja ohjaajaa (todennäköisesti ei-musliminainen). Tiedättekö te???
  3. Kuntosali: Kyselemme Kupittaan naisten kuntosalilta saisimmeko ryhmäalennuksen sinne.

Jotta saamme toimintaa suunniteltua ja toteutettua tarvitaan kuitenkin ensin JÄSENIÄ. Laittakaahan vapaamuotoisia jäsenhakemuksia tulemaan sähköpostilla turunsuomalaisetmusliminaiset@hotmail.com tai postitse Puhuri 9a1, 20900 Turku. Muistakaa laittaa myös yhteystiedot mukaan!

Laittakaa myös omia näkemyksi, kommentteja ja ideoita tulemaan. Jos kommentointi linkki ei toimi, käytä ystävällisesti sähköpostiosoitetta!

Pirteitä talvipäiviä kaikille inshaAllah!

Ei kommentteja: