tiistai 20. maaliskuuta 2007

Yhdistyksen toiminta käynnistynyt

Salamu alaikum!

On mennyt jokunen viikko, etten ole kirjoitellut mitään. Mutta nyt on vatsataudit, kuumeet ja flunssat voitettu, joten ei kun vahvana taas tuulta päin...

Torstaiset tapaamiset kansainvälisessä kohtaamispaikassa jatkuvat edelleen ja sunnuntaiset urheilut ovat päässeet kivasti alkuun. Mukana on käynyt vakioporukka eli 4-6 siskoa. Mukavaa on ollut niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kannattaa muidenkin tulla mukaan inshaAllah!

Toiminnan suhteen ollaan ideoitu tässä matkan varrella kaiken näköistä, mutta mitään konkreettista ei olla pätetty eikä tehty. Eihän kaikkea voi yhdellä istumalla tehdäkään, mutta yhdessä voisimme päättää kesän ja syksyn suunnitelmista. Olisiko tähän väliin tarpeen järjestää ihan virallinen "toimintakokous", missä päätettäisi näistä asioista? Toiminta rasittaa varmaan yhdistyksen taloudellistakin puolta, joten päätökset täytyy tehdä yhdessä. Selvyydenkin kannalta olisi mukavinta, että kaikki siskot yhdessä päättäisivät asioista. Sillä tavalla kaikki ottaisivat vastuuta asioista. Tapahtumat vaativat tietysti organisoimista ja työtä, joka jaetaan kaikkien kesken, ettei yhdelle tule ylivoimaista painetta.

Aurinkoisin terveisin,
pj

Ei kommentteja: