sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Lasten urheilutapahtuma 18.5.LASTEN URHEILUTAPAHTUMA

Sunnuntaina 18.5.08
klo 14.30 - 16.30
Härkämäen palloiluhallilla
Nyyttärityyliin jokainen tuo herkkuja mukanaan.
Yhdistys tarjoaa juotavat.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teidän uskontonne mukaan mm. minut kuuluu tappa tai alistaa, jos en suostu kääntymään fasistiseen kulttiinne (Islamiin). Todella iljettävä "uskonto" teillä!

Puheenjohtaja kirjoitti...

Kuten jokaisen viestin alussa kirjoitetaan "salamu alaikum" ali rauhaa teille!

Kukahan tässä on haastamassa riitaa ja väkivaltaa, sinä vai minä?

Ei se kristinuskokaan mitään pehmosia kehoita tekemään. Ristiretket eivät olleet mitään huviretkiä.

Tutustu islamiin paremmin, niin väärien ennakkoluulojen sijaan saatat saada itsellesi uuden elämän! Uskallatko?

Anonyymi kirjoitti...

"Ei se kristinuskokaan mitään pehmosia kehoita tekemään. Ristiretket eivät olleet mitään huviretkiä."
-itseasiassa kristinusko kehoittaa rauhaan, toisin kuin Islam. Ristiretket aloitettiin, koska muslimit valloittivat "pyhänmaan" ja meinasivat valloittaa koko Euroopan. Olen kiitollinen näille ristiretkiläisille!

"Tutustu islamiin paremmin, niin väärien ennakkoluulojen sijaan saatat saada itsellesi uuden elämän! Uskallatko?"
-Arvasin, että esille otetaan tietämättömyyskortti! Olen tutustunut jo uskontoonne, ja huomasin miten iljettävä se on meitä toisinuskovia/uskonnottomia kohtaan.

Puheenjohtaja kirjoitti...

Islam ei avaudu kaikille, se on fakta. Itse palasin islamiin loogisuuden takia, sitä samaa ei löydy muista uskonnoista tai ovat muuten puutteellisia ohjaamaan koko ihmiselämää.

Kuolemanrangaistukset ovat osa islamia, mutta tuomion langettaminen ei kuulu matti-meikäläisille vaan tuomareille. Saat edelleen kulkea vapaana ja elävänä kotikaduillasi, ole huoleti! Toisinuskovia ei ole määrätty tappamaan elleivät he hyökkää ensin muslimien kimppuun.

Itse elän hyvin vaatimatonta ja harmitonta elämää, enkä häiritse muita tai tyrkytä omaa uskontoani kaduilla. En hauku tai arvostele tuntemattomia. Kunnioitan perhettäni ja muita ihmisiä. Ikinä ei ole ollut minusta lähtöisin olevia ongelmia. Rukoilen kotini suojissa 5 x päivässä, paastoan paastoni muiden tietämättä ja annan hyväntekeväisyyteen varoja salassa muilta. Kaiken kaikkiaan elän suht näkymätöntä elämää.

En tiedä mikä sai sinut närkästymään islamista juuri tähän yhteisöön. Olemme suomalaisia musliminaisia, emmekä mitään sotasissejä. Sitäkin voimme olla jos haastat meidät sotaan.

Kuten aloitan jokaisen viestini "Salamu alaikum" eli Rauhaa Sinulle! Jumala johdattaa, mutta ihmisillä on valinnanvapaus. Valitse viisaasti! Rauhallista kevättä sinulle toisinuskova!

PS. Anonyyminä on helppo ladella sanoja toisen perään... Meidän nimemme näkyvät koko maailmalle!

Anonyymi kirjoitti...

Ok. Pyydän anteeksi agressiivista kommenttiani. rauha teille myös.

Puheenjohtaja kirjoitti...

:)