tiistai 26. helmikuuta 2008

Toinen kausi pyörähti käyntiin!

Salamu alaikum kaikki!

Yhdistyksen vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus vuodelle 2008. Käytännössähän tämä yhdistys pyörii pienellä porukalla, joten eipä tuo hallitus varsinaisesti muuttunut juuri miksikään. Pari uutta ihmistä on mukana kuitenkin alhamdulillah. Toimintaamme osallistuu enemmän kuin hallituksen väki ja siitä olemme kaikki hurjan iloisia. Alhamdulillah että näin moni on innostunut osallistumaan!

Uudella tohinalla lähdetään taas yhdessä nauttimaan yhdessäolosta ja toiminnasta tänäkin vuonna. Olemme avoimia kaikille ehdotuksille ja uusien toimintamuotojen aloittamiselle. Yhteyttä vaan rohkeasti meihin!
  • Suunnittelemme mm. reissua Helsinkiin luennolle tai tutustumaan johonkin moskeijaan/yhdistykseen/opetuspiiriin.

  • Olemme suunnittelemassa myös naisille ja isoille tytöille suunnattua itsepuolustuskurssia.

  • Keväällä ajattelimme yhteistuumin lähteä nauttimaan luonnon helmaan Kuhankuonoon patikoimaan, grillaamaan, pelaamaan/leikkimään ja vahvistamaan sisaruutta.

On taas aika maksaa jäsenmaksut vuodelle 2008. Jäsenmaksu on sama kuin viime vuonna eli 20€. Kannatusjäsenten maksu/lahjoitus on vapaasti jokaisen päätettävissä. Emme lähetä jäsenille maksukehoituksia, vaan uskomme jokaisen hoitavan asian muutenkin.

Jos olet kiinnostunut islamin uskonnosta, osallistumaan toimintaan tai tutustumaan muihin musliminaisiin, niin ei kun rohkeasti vaan mukaan. Voit joko soittaa ja varmistaa tapaamisten ajankohdan ja toteutumisen, tai tulla suoraan paikan päälle. Ei ole väliä oletko yhdistyksen jäsen tai oletko muslimi, mukaan mahtuu takuulla. (Yhdistyksen yhteystiedot löytyvät blogisivuston oikeasta reunasta.)

Energistä ja iloista mieltä kaikille! Nähdään!!!

Ei kommentteja: