torstai 8. helmikuuta 2007

8.2.07 Antia tältä illalta

Salamu alaikum!

Kokoonnuttiin tällä kertaa isommassa tilassa Kansainvälisessä kohtaamispaikassa. Paikalle oli tullut kiitettävät 6 siskoa. Joukossa oli myös uusi siskomme, joka oli ilo ja kunnia ottaa joukkoomme. Alhamdulillah - Luojalle kiitos, ettemme pelottaneet häntä heti alkuun.
  • Sulkapallovuoro varataan viikonlopuksi. Alkaen viikon päästä inshaAllah.
  • Yhdistyksen puhelin on toiminnassa, numero siis 044-2923268.
  • Kirpputoritavarat tuodaan ensi torstaiksi, jotka viedään seuraavana päivänä Pääskyvuoren kirpputorille inshaAllah. Tuotto on tarkoitus käyttää yhdistyksen hyväksi.
  • Muslimien omaa kirpputoria suunnitellaan huhtikuun alkuun kulttuurikeskuksen tiloihin. Tarkoitus olisi ilmoittaa kirppiksestä mm. moskeijalla. Kaikki halukkaat saavat tulla myymään pöytävuokraa vastaan (~2 euroa) ja myöskin tietysti ostamaan. Yhdistys myy myös kahvia ja leivonnaista kirppiksellä. Yhdistys saisi näin hiukan taas toimintavaroja. Tästä myöhemmin lisää!
  • Avustusten hakeminen jää näillä näkymin vuoden 2008 alkuun, koska hakuehdoissa vaaditaan että yhdistys on ollut toiminnassa yhden kalenterivuoden. Joten toiminta on alkuun vaatimatonta ja ehkä vaatii jäsenten omaa rahallista panosta.
  • Mökkeilystä puhuttiin innokkaasti, mutta tämä olisi ohjelmassa vasta kesällä joku viikonloppu. Ideoita ja ehdotuksia paikasta otetaan avosylin vastaan!

Lopuksi täytyy vielä kertoa jäsentilanteemme, eli varsinaisia jäseniä on tällä hetkellä 6 kpl ja kannatusjäseniä 2 kpl. Allahu Akbar!!! Lisää kaivataan ja joukkoon mahtuu kyllä! Rohkeasti mukaan tai tukemaan muita inshaAllah!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Salam aleikum!
Tuli vaan mieleen, että jossain vaiheessa pitäisi luultavasti pitää joku kokous (vai?) liittyen noihin yhdistyksen toimintaa koskeviin päätöksiin..nyt kun se ei ole mikään perustamiskokous niin homma menis varmaan aika nopsaan läpi ja mä vaan väkerrän sitten sne pöytäkirjan :)

Anonyymi kirjoitti...

siis linda täällä kirjottelee