sunnuntai 18. helmikuuta 2007

Yhdistysasiaa 15.2.07

Salamu alaikum!

Kokoonnuimme tavanomaisella joukolla. Kaksi "pikkusiskoa" tuli myös tutustumaan.

Puhuimme Härkämäen palloiluhallin vuokraamisesta ja toimintavastaava ehtikin jo varaamaan meille tämän kevään vakivuoron:
  • Paikka: Härkämäen palloiluhalli, rahjepolku 4
  • Aika: sunnuntaisin klo 13.30-15.00
  • Kausi: 4.3.-20.5.
  • Salivuokra: 5 euroa/tunti (yhdistys maksaa jäsenmaksuilla niin pitkälle kuin pystyy)

Aloitetaan siis sulkapallolla. Alkuverrytellään ja lopuksi voisi olla lihaskuntoilua yhteistuumin. Voidaan yhdessä sitten miettiä myöhemmin vaihdetaanko lajia vai miten hyödynnetään tuo meidän paikka ja aika.

Helmikuun ajan (sauva-)kävellään eri paikoissa. Nyt sunnuntaina 18.2. oltiin Ruissalossa ihastelemassa näkymiä.

Torstain tapaamiset ovat nyt siis uskontoaiheisia pääasiassa, koska sunnuntait menevät urheillessa. Jatketaan lukemista Profeetta (saws) Muhammedín vaimoista ja käännöksiä kirjasta "Ideal Muslimah". Oli puhetta että otettaisi myös Riyadus-salihiin rinnalle käännöksineen.

Kirppistavaraa saatiin kohtuullisesti. Meidän tavarat ovat siis myynnissä tiistaista 20.2.07 lähtien Linkki-kirppiksellä Pääskyvuoressa loosissa nro 74. Tavaraa voi tuoda lisää tämän viikon aikana, että saadaan hyvin tuottoa yhdistykselle. Hyvää tavaraa ovat lasten vaatteet, lelut, pelit jne. Paikka on meillä alkuun viikon. Jos menee hyvin kaupaksi voidaan jatkaa, mutta se vaatii sitten että on tavaraakin myynnissä. Ottakaa yhteyttä niin voidaan sopia toimituksista.

Isompaa kirpputoritapahtumaa varten on kyselty paikkaa, mutta ei tahdo kulttuurikeskus oikein olla myötämielinen. Se ei kuulema sovi heidän toimintaansa. Saimme pitkän yhdistys- ja tilalistan, mistä kaikkialta voisimme tilaa kysellä. Laitetaan tämä asia siis mietinnän ja tutkinnan alle.

Piristävää hiihtolomaa kaikille!

Ei kommentteja: