tiistai 13. helmikuuta 2007

Muistutusta ja muuta!

Salamu alaikum!

Muistuttelen teitä kirpputorihankkeestamme. Nyt torstaina 15.2. kirpputoritavarat pitäisi olla kansainvälisessä kohtaamispaikassa mukana. Seuraavana päivänä ne viedään sitten itse kirpputorille inshaAllah.

Muutaman jäsenen jäsenmaksu on vielä maksamatta, joten kohteliaimmin pyydän huolehtimaan siitä. Kiitos niille, jotka ovat maksaneet yhdistyshistorian ensimmäisen jäsenmaksunsa.

Toivottavasti saamme aktiviteetteja toteutettua. Liikuntasalit ovat näköjään tiukemman takana kuin kuviteltiin. Kun ei menisi koko kevät tässä suunnitellessa ja hakiessa sopivia paikkoja. Täytyy varmaan alkaa suunnitella varasuunnitelmia ulkoilma-aktiviteeteiksi, vai mitä sanotte?

  • Pitäisikö meidän aloittaa pulkkamäestä Hirvensalon laskettelumäessä tai avantouinnista :) Ei kun muslimiuikkarit esille ja avantoon!
  • Parkinkenttä olisi keskeiselläpaikalla, kenellä on luistimet hyvässä terässä?
  • Miten olis hiihtolenkki, jossain hiihtopaikalla...missä niitä olis?
  • Vanha kunnon kävelylenkki raittiissa talvisäässä...sauvat mukaan niille joilla on.

Urheilujen jälkeen sitten saunomaan ja/tai juomaan lämmintä kaakaota, päivällistäkin voitais tehdä yhdessä. Olisko ideaa naistenpäivässä? Ja moniko sinne pääsisi oikeasti? Ihanaa olis tietysti päästä talvileirille mökkeilemään, mutta saahan sitä suunnitella... Ideoida ja haaveilla aina saa...

Ei kommentteja: